tiistai 26. huhtikuuta 2016

Keväästä nautitaan


Kevät on täällä, vihdoinkin. Nyt sitä vaan odotetaan, että alkais ilmat tästä lämmetä ja tulis se kauan odotettu kesä. Hyvin ollaan kotiuduttu tänne asutuksen joukkoon. Lenkkipolut on alkanu tuleen tutuiksi ja reviiri on laajentunut lumien sulettua. Ollaan päästy takas metsäpoluillekin kun hiihtoladut suli. 


Kakkapussien käyttö on myös tullut tutuksi puuhaksi. Oon tykännyt kompostoituvista kakkapusseista, vaikka ne kuulemma pitääkin laittaa sekajätteeseen eikä kompostoriin, niin kuin äkkiä ajattelisi. Täällä on ihan kiitettävästi koirankakkaroskis-tarralla merkattuja roskiksia. Eikä koirankakkoja juurikaan maassa näy. Tarrat ovat varmaan tehneet oman tehtävänsä. Yhdellä kadunpätkällä, ehkä n 1 km on neljäkin kakkaroskista. Mutta sitten taas toisaalta, jossain kohtaa joutuu kantaan kakkapussia useemman kilometrinkin. No, tossahan ne kulkee mukana.


Uusi Bologneseyhdistyskin on sitten vihdoin saatu pystyyn, mutta en enää jatkanut jäsenyyttäni siinä, koska en käy näyttelyissä ja sitä nyt näytetään korostettavan toiminnassa aikaisempaa enemmän. Olen siis ainoastaan Suomen Kennelliiton jäsen. Pentusuunnitelmatkin vaan siirtyvät edelleen sairauteni vuoksi. Mutta, katsotaan, josko ensi vuonna .. .. ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti