perjantai 13. marraskuuta 2015

Marraskuun kuralätäköitä


Aivan upeita aamuja, jos sattuu oleen selkeetä, ettei oo pilviä. Tänäkin aamuna oli aivan upee tähtitaivas ja siitä kehkeytyi näin upee auringonnousu.



Me kattellaan aina Tuiskun ja Seelan kans aamuteeveetä. Tuisku ja Seela torkkuu sohvalla. Sitten kun aamuteevee loppuu, lähdetään pihalle. Jos on hyvä ilma, mennään näitä kuraisia marraskuun teitä pitkin niin pitkälle, kuin nyt Tuisku sattuu haluamaan :-) Seela on aina valmis lähteen kuinka pitkälle vaan. Tuiskun mieli vaihtelee; joskus tehdään pitempi, joskus lyhempi lenkki.



Täällä me mennään vesilätäköitä väistellen :-) Tuiskulla on yleensä hirvee kiire eteenpäin ja Seela kulkee lähellä mua, ilman minkäänlaista kiirettä.


Sitten kun jompi kumpi löytää milenkiintoisen hajun, sitä pitää yhdessä nuuskia perusteellisesti.


Ja sitten matka taas jatkuu.. .. Välillä käydään tervehtimässä naapurin hoitolapsia. Tuisku ja Seela tykkää lapsista, vaikkeivät ookkaan niihin tottuneet. Tuiskua ei pelota yhtään vaikka kurahousut kahisevat, Seela sen sijaan vähän sitä kahinaa ihmettelee ja on valmiina siirtyyn kauemmas, jos kurahousut sattuis vaikka puraisemaan :-D 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti